• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Bradley - Bradley 6 rack digital smoker

Bradley - Bradley 6 rack digital smoker weer leverbaar vanaf eind mei 2015

Standaard levertijd

2-5 werkdagen

€ 756,00
€ 695,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Bradley Rookoven 4-Rooster en 6-Rooster Digitale Modellen

Bradley - Bradley 6 rack digital smoker weer leverbaar vanaf eind mei 2015

Liefhebbers van roken, die zelfs een scherpere controle over het rokersproces willen, zullen de laatste aanwinsten in het assortiment van de Bradley Rookoven producten, erg op prijs stellen. Twee nieuwe Bradley Rookoven modellen met digitale programmering om de kasttemperatuur en de kooktijd te handhaven en met een aparte controle voor de bereidingstijd van het roken.

Het belangrijke verschil tussen de twee modellen is de capaciteit. Het vier-rooster model (BTDS76CE) heeft een capaciteit van 76 liters. Het zes-rooster model (BTDS108CE) heeft een enorme capaciteit van 108 liters.

De voorkant (aan de buitenkant) van beide modellen heeft een geverfd, geborsteld roestvrijstaal uiterlijk en de oppervlakten aan de binnekant zijn roestvrijstaal (spiegel-effect). Net zoals bij de Originele Bradley Rookoven zijn de kasten geïsoleerd.

De Rookovens gebruiken het automatische Bradley Bisquette toevoer-system. Ze worden geleverd met een receptenboek, kookinstructies, onderhouds- en functioneringshandleiding en hebben één jaar garantie.

De Bradley extra roosters en jerky roosters zijn zowel geschikt voor deze nieuwe modellen als voor de originele en Roestvrijstalen modellen.Koud Roken met Bradley Digitale Rookovens is evengoed mogelijk als met de andere modellen. In de sectie van de recepten, bieden wij specifiek advies aan, over hoe de lage temperaturen bereikt kunnen worden, die nodig zijn voor het koud roken.

In het geval van de digitale rookgenerator moet de temperatuur sensorkabel aangesloten blijven tussen de kast en de generator. Dit moet zelfs bij koud roken gebeuren.

In Groot-Brittannië, bieden wij als accessoire aan, een sensorkabel met een lengte van 1.7 meter. Dit geeft voldoende ruimte om de generator van de kast te scheiden.

Voor deze complicatie zal op den duur een oplossing worden ontworpen, door het toevoegen van een 'gesloten beugel'-verbinding, als deel van de uitrusting.

BTDS108CE
Gewicht - 25 kg
Afmetingen (mm):
510 w x 460 d x 1070 h
Kookruimte:
2178 sq cm
Capaciteit
56250 cu cm
Verstelbare Roosters : 6
Productcodes

BTDSCE108
Interne Verwarming :
500 Watt element
bisquette verwarming:
125 watt element
Power: - 220-240 v
50 Hz , - 2.5 Amps
CE Goedgekeurd
Max Temperatuur :
Controleerbaar tot aan 160 graden C
Min Temperatuur:Afhankelijk van de omgevingstemperatuur - zie de FAQ
Garantie : 12 maanden
Receptenboekje